Δασκάλα παράτησε τις τάξεις και ασχολήθηκε με το OnlyFans

Δασκάλα παράτησε τις τάξεις και ασχολήθηκε με το OnlyFans

«Είμαι εκατομμυριούχος χάρη στο OnlyFans και δεν μετανιώνω που παράτησα τη δουλειά της καθηγήτριας».

Με αυτόν τον τρόπο επιλέγει να παρουσιάσει τον εαυτό της η 34χρονη Courtney Tillia, η οποία παράτησε τα βιβλία και τις σχολικές αίθουσες προκειμένου να επικεντρωθεί στην εμφάνισή της και την πλατφόρμα ερασιτεχνικού πορνό, OnlyFans.

Η σέξι καθηγήτρια είναι πλέον εκατομμυριούχος χάρη στη νέα «kinky» καριέρα της. Η Tillia αναφέρθηκε στα εντυπωσιακά κέρδη της στο TMZ τη Δευτέρα, λέγοντας στον ιστότοπο ότι χρειάστηκαν μόλις τρία χρόνια για να συγκεντρώσει το επταψήφιο νούμερο.

Όπως μεταδίδει η Newyorkpost, η μαμά τεσσάρων παιδιών, πριν ξεκινήσει τη καριέρα της στο Onlyfans, εργαζόταν ως παιδαγωγός σε παιδιά με ειδικές ανάγκες στην Αριζόνα. Όπως επισήμανε, θα της χρειαζόταν περίπου 25 χρόνια για να βγάλει το ίδιο ποσό, περίπου 1 εκατομμυρίου δολαρίων, αν έμενε στη διδασκαλία και μάλιστα με μεταπτυχιακό τίτλο.

@courtneytillia It was sooo hot washing the car, needed a little cool down myself! 🥵 #carwash ♬ BOOM – Tiesto

«Όταν ήμουν καθηγήτρια, η οικογένειά μου δυσκολευόταν πραγματικά οικονομικά» είπε η Tillia στην The Post πέρυσι. «Το OnlyFans μου επιτρέπει οικονομική ‘ελευθερία’. Μπορώ να παρέχω ό,τι χρειάζεται η οικογένειά μου και πολλά άλλα» υπογράμμισε η 34χρονη. Τα νέα για τους καθηγητές είναι ‘καταθλιπτικά’. Οι εκπαιδευτικοί επιστρέφουν στις τάξεις αυτή την εβδομάδα, με το 80% να αισθάνονται ότι αμείβονται πολύ λίγο, σύμφωνα με το Business.org.

Ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι η αμοιβή των καθηγητών έχει μειωθεί την τελευταία δεκαετία, με τον μέσο εκπαιδευτικό να παίρνει 65.090 δολάρια ετησίως το 2021. Το TMZ αναφέρει ότι η Tillia έχει τρεις ξεχωριστούς λογαριασμούς OnlyFans — μια σελίδα VIP, μια δωρεάν σελίδα και ένα κατάστημα στο οποίο πουλάει διάφορα εμπορεύματα.

Η σέξι γυναίκα έχει βγάλει τα περισσότερα χρήματα από τη σελίδα της VIP, κερδίζοντας 380.734 δολάρια σε μηνιαίες συνδρομές και επιπλέον 164.660 δολάρια από μηνύματα με θαυμαστές. Οι ικανοποιημένοι πελάτες έχουν επίσης δωρίσει συνολικά 50.045 δολάρια σε φιλοδωρήματα.

Η Tillia είπε επίσης στο TMZ ότι έχει γίνει φιλάνθρωπος – δωρίζοντας χρήματα σε καταφύγια αστέγων σε όλο το Λος Άντζελες, αφού μετακόμισε στο Χόλυγουντ από το Φοίνιξ που έμενε.

@courtneytillia What I say when I see my abs are coming in 😜 #abs ♬ original sound – Jeannette Vitale

«Υποθέτω ότι είμαι εργάτρια του σεξ. Αλλά δεν ντρέπομαι γι’ αυτό» είπε η πρώην καθηγήτρια, για τη «στροφή» στην επαγγελματική της καριέρα. Πέρυσι, η Tillia μίλησε στην The Post για την απόφασή της να σταματήσει τη διδασκαλία το 2016.

«Άρχισα να μισώ τη δουλειά μου…»

«Άρχισα να μισώ τη δουλειά μου και αυτό το σκοτάδι άρχισε να διαχέεται σε άλλους τομείς της ζωής μου» δήλωσε.

Όπως είπε η πληθωρική μελαχρινή, ο σύζυγός της είναι υποστηρικτικός και ότι μαθαίνουν στα τέσσερα παιδιά τους να είναι ανοιχτόμυαλα με την ανορθόδοξη δουλειά της μητέρας τους.

@courtneytillia

This dress is a moment 😜😍

♬ When I Ride – Ashley Mehta

Η 34χρονη, έχει ξεκινήσει ακόμη και τη δική της επιχείρηση «life coaching» για να βοηθήσει άλλες γυναίκες να αγκαλιάσουν τις αποπνικτικές πλευρές τους. «Δουλεύω με εκατοντάδες γυναίκες σε όλη την Αμερική, την Αυστραλία, την Ευρώπη και παντού», δήλωσε η Tillia. «Βοηθώ αυτούς τους πελάτες να ξεπεράσουν την ντροπή και την ενοχή που τους επιβλήθηκε επειδή θέλουν να είναι ελεύθεροι να εκφράσουν τη σεξουαλικότητά τους» είπε.

«Αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ στη ζωή μου», είπε περήφανα. «Έχω αλλάξει τη ζωή μου οικονομικά. Αλλάζω τις ζωές άλλων γυναικών. Είμαι χαρούμενη με αυτό που κάνω», τόνισε η πρώην καθηγήτρια.

@courtneytillia

Perfect jacuzzi vibes

♬ Bad Bitch (feat. Ty Dolla $ign) – Bebe Rexha & Ty Dolla $ign

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια